03-6127 2416 / 012–933 0361 amazsalon@gmail.com

” JANJI SAYA, REBONDING APA JENIS RAMBUTNYE “.
.
Salam Isnin semua,
.
Uolls masih ingat lagi ape yg saya share pasal perbezaan Rebonding dan Relaxing. Klu igt, say YES 3 kali. Sebut perlahan lahan ye. Nnt terkejut org kt ofis tu Hehehe.
.
YES, YES, YES.
.
————————–————————–
Jenis rambut Uolls yg sesuai utk Rebonding.
————————–————————–
.
Semua org bole buat Hair Rebonding. Rambut uolls pendek atau panjang bole je. Tetapi mereka yg mempunyai rambut tebal, tight curls, curly, wavy hair lebih digalakkan utk melakukan proses ni. Klu rambut uolss lebat, lagi sesuai buat Hair Rebonding sebab rambut takkan nampak kembang dan serabut.
.
Yg berambut nipis tak digalakkan sgt sebab rambut uolss akan nampak penyek dan terlalu nipis bila buat Hair Rebonding.Tapi
jarang rambut wanita nipis kecuali , rambut tu ada masalah keguguran.Tapi, kalau uolss tak kisah, boleh je buat. Terpulang kepada uolls semua lah.
.
Ok, nnt saya akn share kan proses yg betul utk buat Rebonding. Bukan nye ape, sbb mgu lepas ada satu sis tu bagi tau kt kami. Buat rebonding ni sakit ke ?
.
.
Nk tahu lebih lanjut. InsyaALLAH nnt free, saya share kan. Tgh sibuk skt mgu ni. Cust ramai hehehe.
.
Utk yg nk tahu no kedai kami, ni no nye 012-933 0361 / 03-6127 2416.
.
Yg da lupa alamat kedai pulak, Ni alamat nye. Selayang Capitol Complex tkt 2( Berhadapan Hospital Selayang ).
.
.
P/S: Uolls nak share kt kekawan, saya izinkan. Utk sebarang pertanyaan tu. Ullos bole tanya di ruangan komen tu. Nnt saya cuba reply ye. K bye bye.